Ska du ha fest hemma? Vi kan ordna mat till alla slags tillställningar; bröllop, jubileumsmiddagar, släktmiddagar eller andra fester.

Vi ordnar maten som passar just dig, oavsett om det är buffé, lunch eller festmiddag. Kontakta oss för menyförslag.
Vi hyr även ut porslin, dukar, servetter, bord och stolar.

BUFFEÈR (minsta antal 20 pers)

Mexicansk
Tortilla
Nachos
Mangosalsa
Salsa verde
Carnitas
Birria på högrev
Silverlök-picklad
Frijoles refritos

Medelhavsbuffé
2 sorters chark
Tonfisk carpaccio
Pestofylld burrata med tomater
Gorgonzola
Inlagda grönsaker
Potatistortilla (spansk potatisomelett)
Mojo rojo
Ajo blanco
Focaccia

Svensk
Brantevikssill
Gravad regnbåge
Hovmästarsås
Tjälknöl
Potatissgratäng med västerbottenost
Rotfruktsallad med pepparrot
Tunnbröd från mjällom
Surdegsbröd med smör och prästost

LUNCHER (minsta antal 20 pers)

Sallad smör och bröd ingår

  • Pannbiff med löksky och saltgurka
  • Kotlett med svampsås och rostad potatis
  • Kyckling med dragonsås och rostad potatis
  • Kålpudding med lingon, pressgurka och gräddsås
  • Köttfärslimpa- baconlindad, lingonsylt och gräddsås
  •  Lasagne alt vegetarisk Lasagne
  • Laxpudding med skirat smör
  • Fläsklägg med rotmos och skånsk senap
  • Dagens fisk med hollandaisesås och kokt potatis

SNITTAR

  • Friterat tunnbröd med sikaforsröra och krasse
  • Vispat brynt smör med rökt forellrom
  • Labneh
  • Aranccini
  • Rostad jordärtskocka med citroncréme och jordärtskockschips
  • Kräftkokt potatis med västerbottenostcréme
  • Sotad lax med Sean Connory majonnäs, gari
  • Kålrotsblommor med lax, soja och ingefära
  • Svamppastej med hasselnötter

3-RÄTTERS-MENYER (minsta antal 20 pers)

Meny 1
Förrätt: Laxtartar med citroncréme, gurka och dill
Varmrätt: Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och lingon
Dessert: Smulpaj i glas välj mellan äpple/bär serveras med vaniljsås
Meny 2
Förrätt: Råbiff med Karl-Johan majonnäs, krasse och rotfruktschips
Varmrätt: Regnbåge med sås på bränd grädde, kokt potatis samt syrlig
fänkål och sockerärtor
Dessert: Créme Brulée
Meny 3
Förrätt: Fläskrilette med gurka, senapsfrön och ätticksmajonnäs samt
krispig potatis
Varmrätt: Rödvinsbräserad oxkind med potatispuré
Dessert: Vitchokladcréme med hallon och passionsfrukt

SMÖRGÅSTÅRTA (minst antal 20 bitar)

• Räkor och lax
• Skinka och ost

Här har vi samlat ett axplock av rätter som vi kan erbjuda.
Har ni egna önskemål så ser vi fram emot att tillgodose även dom. 
Skicka gärna ett mejl till oss så sätter vi i hop en meny som passar just er.

Intresseanmälan för catering